servicii mutari-relocari mobilaNewsletter
Vrei sa primesti ultimele noutati?Primim si executam comenzi de Luni pana Vineri intre orele 9:00-17:00

Contact:
Orange: 0745.766.534
Vodafone: 0723.678.684
Cosmote: 0762.762.356
Telefon: (021) 210.95.31
Fax: (021) 211.20.88

despre hobby houseservicii transport mobilacontact mutari relocarimutari relocari formular comanda online

 transport, mutari, relocariServicii

Servicii de transport mobila si mutari
Ai nevoie de transport mobila si de personal specializat in mutari de mobilier si bagaje ? Hobby House va pune la dispozitie oameni cu experienta, in incarcat - descarcat mobila si bagaje, demontare si montare mobilier. Daca dvs va mutati in tara sau doar in alta parte a orasului Hobby House este aici pentru a va ajuta sa luati cele mai bune decizii pentru mutare.

Incarcare si descarcare marfa
Hobby House asigura deasemenea servicii de descarcare si incarcare a vagoanelor si tirurilor, punandu-va la dispozitie o echipa cu experienta in acest domeniu.

Asigurarea mutarii/relocarii
Hobby House se straduieste sa gaseasca solutii individuale, pentru fiecare mutare. Acest lucru este posibil nu numai prin utilizarea materialelor si dispozitivelor de siguranta si prin instruirea angajatilor in manevrarea in siguranta a mobilierului si bagajelor dumneavoastra. Toate aceastea garanteaza un transport mobila eficient si sigur , la care puteti apela cu incredere si a doua si a treia data cand va mutati.

Alte servicii
Hobby House ofera si alte servicii. Pentru persoanele fizice putem efectua transporturi de marfa de la depozite spre casa, in limita a 2,5 tone/masina sau transport bagaje, spre gara, aeroport, sau dinspre acestea spre casa. Pentru societatile comerciale putem asigura distributia marfurilor. La cererea clientului punem la dispozitie personal calificat si materiale pentru pentru a asigura demontarea, impachetarea, transportul si reamenajarea locuintei sau a noului sediu de firma in conditii de siguranta pentru bunurile dumneavoastra.

hosted by
Web hosting ieftin de calitate superioara